Home / Doesburg / Inschrijven Kids Living Statueswedstrijd

Inschrijven Kids Living Statueswedstrijd

DOESBURG – Op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt tijdens de Doesburgse Kadedagen de wedstrijd Kids Living Statues gehouden. Kinderen en jongeren tot en met achttien jaar kunnen meedoen, individueel of in een groep van maximaal vier personen. Deelnemers presenteren tussen 11.00 en 15.00 uur hun act aan de kade in Doesburg. Dit jaar is voor het thema Water gekozen. Wie meedoet aan de acts dient zich op beide dagen uiterlijk om 10.30 uur te melden, geschminkt en eventueel verkleed. De living statues staan een half uur en hebben daarna een half uur pauze. Gedurende de dag komen vrijwilligers met een lunchpakket en drinken langs. De living statues mogen een potje neerzetten zodat de bewonderaars geld kunnen geven. Een deskundige jury bekijkt alle acts beide dagen en maakt de winnaars op zondagmiddag bekend met een prijsuitreiking om 16.00 uur. Wie een prijs wil winnen, dient beide dagen aanwezig te zijn. Voor iedere deelnemer is er een leuke verassing. Inschrijven kost 5 euro per persoon. Dit mag bij Delikasa aan de Kerkstraat 8 in Doesburg.

info@delikasa.nl
www.DoesburgseKadedagen.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.