Home / Empe / Jubilarissen Zanglust

Jubilarissen Zanglust

EMPE – Dameskoor Zanglust heeft het seizoen afgesloten met een speciale dag, waarop zeven jubilarissen zijn gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap. Een Amerikaanse schoolbus bracht deze dames met hun partners naar ’t Oortveld, waar ze werden verwelkomd door de andere zangeressen en burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen. Hij overhandigde de dames een mooi boeket en sprak mooie woorden. Dinie Grendel en Lies Dercks zijn beiden 25 jaar lid van het koor en ontvingen de bondsspeld. Cootje Alberts is 35 jaar lid en kreeg daarvoor een glazen bokaal. Willie Gierman kreeg een zilveren muzieksleutel opgespeld en zij ontving een oorkonde voor haar 50-jarig lidmaatschap. Vervolgens was het de beurt aan Willy van Raaij, Annie Lammers en Diny Groot Roessink, alle drie maar liefst 60 jaar lid van het koor. Zij hebben een oorkonde en een glazen bokaal met inscriptie ontvangen. De vier dames van het bestuur hebben in een hilarische speech het wel en wee van de afgelopen 60 jaar doorgenomen.
Helaas heeft Anneke Bleumink haar 50 jarig lidmaatschap niet meer mee mogen maken, iets wat ze zo graag wilde. Anneke overleed op 24 juni is overleden. Haar man Jan en de kinderen krijgen haar oorkonde.
De hele middag was er gezellige muziek, verzorgd door Ben Wissink. De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet. Het koor begint weer op 25 augustus o.l.v. haar nieuwe dirigent Jettie Ouwehand en vaste pianist Frans van Diggele. Dames die ook van zingen houden zijn welkom op de repetitieavonden in ’t Oortveld, elke donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.