Home / Doesburg / Eerste editie Doesburgse Kadedagen in september

Eerste editie Doesburgse Kadedagen in september

DOESBURG – Op 24 en 25 september worden voor het eerst de Doesburgse Kadedagen gehouden. Dit festival is een vervolg op het HanzeWaterkantfestival, dat vorig jaar ruim vijfduizend bezoekers naar Doesburg trok. Het worden twee dagen feest met onder andere een grote markt, zang, muziek, demonstraties, modeshows, wateractiviteiten en historische schepen aan de kade.

Er komt een creatieve en kunstzinnige markt, waar een mix wordt aangeboden van handgemaakte artikelen en creatief design. Op de streekproductenmarkt en bij de foodtrucks is allerlei lekkers verkrijgbaar, waaronder een goede selectie van de beste streekproducten, zoveel mogelijk op biologische wijze geproduceerd en met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Daarnaast is er een programma vol activiteiten, zoals diverse modeshows, Kids Living Statues, sportpresentaties, podia met dans, theater en muziek. Ook zijn er meerdere wateractiviteiten, waaronder een kinderwaterbaan, waterballen en rondvaarten en kunnen de historische boten bezocht worden.
De markten zijn van 11.00 tot 17.00 uur, maar de andere activiteiten lopen door tot middernacht. Vanaf 18.00 uur spelen er diverse bands, die de bezoekers zeker op de been zullen brengen.

Er zijn nog verschillende mogelijkheden om mee te doen aan de Doesburgse Kadedagen. Zo is er nog plek op de creatieve en kunstzinnige markt. Eigenaren van historische schepen zijn van harte welkom. Zij krijgen een gratis ligplaats, elektra en douchefaciliteiten. Voor iedere deelnemer is er een Doesburgse Verrassingsmand.
Ga voor inschrijving naar www.doesburgsekadedagen.nl/inschrijven of stuur een e-mail naar info@doesburgsekadedagen.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.