Home / Dieren / Informatiecentrum Traverse Dieren gaat open

Informatiecentrum Traverse Dieren gaat open

DIEREN – Medio juli neemt de aannemer van Traverse Dieren het ketenpark op de Spoorstraat in gebruik. In een tijdsbestek van vier weken is het park opgebouwd. In totaal zijn er voor de drie aannemers, die samen de Combinatie Traverse Dieren vormen, ongeveer 30 werkplekken beschikbaar.
De komende periode wordt ook het aanpalende pand verbouwd. Op de eerste etage neemt de provincie Gelderland haar intrek en op de begane grond komt het informatiecentrum waar belangstellenden en iedereen met vragen de komende jaren terecht kan voor informatie en vragen. Inge Vlaswinkel is aangetrokken om straks voorlichting te geven aan bewoners en belangstellenden. Als alles loopt volgens planning opent het centrum medio september en zal voorlopig geopend zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.