Home / Brummen / Onderzoek Brummen Spreekt over dienstverlening Burgerzaken

Onderzoek Brummen Spreekt over dienstverlening Burgerzaken

BRUMMEN – Tot en met 15 augustus kunnen deelnemers van het inwonerspanel Brummen Spreekt de vragen en stellingen invullen over het onderwerp ‘dienstverlening en openingstijden Burgerzaken’. Wie nog geen lid is van het inwonerspanel, maar wel zijn mening wil geven over dit onderwerp, kan zich aanmelden via www.brummenspreekt.nl.

De gemeente wil binnen haar mogelijkheden de dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van de inwoners. Dit geldt ook voor diensten die worden verstrekt aan de balie in het gemeentehuis en de gemeentewinkel in Eerbeek. Het gaat hierbij dan vooral om de diensten van Burgerzaken, zoals bijvoorbeeld de uitgifte van paspoorten, rijbewijzen en identiteitsbewijzen, het aanvragen van een uittreksel uit de basisregistratie personen of het doorgeven van een verhuizing. Ook het gebruik van digitale communicatiekanalen is een onderwerp waarover vragen worden gesteld. Gelet op de komende vakantieperiode krijgen de deelnemers ruim de tijd om de vragenlijst in te vullen, namelijk tot half augustus. De resultaten van dit onderzoek worden dit najaar betrokken bij het maken van keuzes over de dienstverlening en openingstijden van het gemeentehuis en de gemeentewinkel.

Op dit moment zijn er 812 inwoners lid van het panel, waarvan er 776 deelnemen via de computer en 36 via papieren vragenlijsten. Wie nog geen lid is, is alsnog zeer welkom. Opgave kan via www.brummenspreekt.nl.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het gespecialiseerde en onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Moventem uit Zutphen. Deelnemers kunnen er daarom op vertrouwen dat de gegevens uitsluitend voor Brummen Spreekt worden gebruikt en nooit aan anderen worden verstrekt. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem. Inwoners die niet beschikken over een computer, kunnen zich bij dit bureau melden om toch mee te doen aan het panel. Zij krijgen dan de vragenlijst per post toegestuurd.

 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.