Home / Lathum / Auto uitgebrand

Auto uitgebrand

LATHUM – Woensdagavond 20 juli rond 21.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een autobrand aan de Galstraat in Lathum. De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle, maar de brand heeft de auto volledig verwoest. De rookontwikkeling die bij de autobrand vrij kwam was op een flinke afstand nog zichtbaar. Waardoor de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.