Home / Loenen / Klaar voor Loense Moandag

Klaar voor Loense Moandag

LOENEN – Nog een paar weken en dan is de tweede editie van de Loense Moandag. Op 1 augustus vindt die plaats rondom De Brink, De Kempe en Reuweg. Er is dan volop gezelligheid in het centrum van Loenen. De pony’s vormen het centrale punt van de markt. Zij kunnen dit jaar beschikken over het Kostersweitje bij De Brink. Vorig jaar was de weide niet beschikbaar wegens bodemonderzoek.
Er worden nu al voorbereidingen getroffen voor het evenement. Bart Bello, één van de bestuursleden van de stichting Loense Moandag, is er al voor in de weer. Hij haalde zijn oude trekker uit de schuur om het weiland, waar de pony´s straks een plaatsje krijgen, even te maaien. Vorige week ging hij er mee aan de slag en nu ligt het weiland er ‘glad’ bij om de vele pony´s in de vroege morgen van 1 augustus te ontvangen.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.