Home / Dieren / Nieuw riool voor Stationsplein

Nieuw riool voor Stationsplein

DIEREN – Nu de fietsoversteek op de Harderwijkerweg in Dieren klaar is, wordt ter hoogte van het Stationsplein verder gewerkt met de aanleg van een nieuwe riolering. Om het werk uit te kunnen voeren wordt de rijstrook ‘Dieren-in’ af tussen de Burgemeester de Bruinstraat (N348) en de spoorwegovergang Harderwijkerweg afgesloten. Het verkeer komende vanaf de N348 wordt omgeleid via de Kanaalweg (N786) en Imboslaan. Het verkeer op de Harderwijkerweg vanuit het noorden richting de spoorwegovergang kan gewoon de normale route blijven rijden. Fietsers worden om het werk heen geleid en kunnen er dus gewoon door.
Automobilisten wordt met klem verzocht gebruik te maken van de aanbevolen omleidingsroute en de Oranjebuurt te mijden. Deze buurt is vanwege het smalle wegprofiel en de aanwezigheid van schoolgaande fietsers ongeschikt voor extra auto- en vrachtverkeer.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.