Home / Velp / Warme eerste Velleper Donderdag

Warme eerste Velleper Donderdag

VELP – Het centrum van Velp stond donderdag weer in het teken van de Velleper Donderdag met het thema vakantie. Het weer deed zeker aan vakantie denken. Met temperaturen tegen de dertig graden was het in de middag bijna niet te doen om tussen de kraampjes te snuffelen. Toch wisten velen het centrum te vinden om lekker te winkelen en te eten. Op de terrassen werd naar verkoeling gezocht.
De tweede Velleper Donderdag op 28 juli van 11.00 tot 21.00 uur staat in het teken van Echt Hollands. Op diverse locaties komen meerdere oude ambachten te staan. Een paar oude ambachten zijn bijvoorbeeld een imker, een tollenmaker, een glasblazer, een tinnen soldaatjes gieter, een potten bakker, een bijenkorvenvlechter, glas in-lood-maker en een leerbewerker. Op vijf locaties, verdeeld over de braderie, kunnen oudhollandse spelletjes worden gespeeld. Natuurlijk is verder op de gezellige en veelzijdige markt een breed scala aan producten te vinden, verdeeld over ongeveer 200 kramen. Zo vindt men er kramen met onder andere diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoeisel en andere lederwaren, cosmetica, parfum, multimedia en elektronica, dierenbenodigdheden, bedtextiel en woondecoratie. – foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.