Home / Dieren / Jubilarissen bij de Zonnebloem

Jubilarissen bij de Zonnebloem

DIEREN – Op maandag 18 juli hebben het bestuur en alle vrijwilligers van de afdeling Dieren van de Zonnebloem onder het genot van een hapje en drankje vier jubilarissen gehuldigd. De voorzitter van de afdeling Dieren e.o., Herman Stins, sprak de jubilarissen toe en overhandigde hen een bloemetje, alsmede een oorkonde en de bijbehorende speldjes. Mevrouw Annie van der Wal (foto) vierde haar 25-jarige jubileum als vrijwilliger en ontving de bijbehorende gouden speld uit handen van de voorzitter. Verder ontvingen de dames Riet van der Linden, Gonny Jansen en Mieke Tulp een zilveren speld en oorkonde voor hun tienjarig jubileum en er werd afscheid genomen van zowel mevrouw Ria Hesseling (28 jaar bestuurslid geweest) en mevrouw Mieke Tulp die na tien jaar bestuurslid activiteiten en PR ook is gestopt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.