Home / Rheden / It’s 4 Hair neemt kapperszaak Liberté in Rheden over

It’s 4 Hair neemt kapperszaak Liberté in Rheden over

RHEDEN – Na 12,5 jaar verlaat Cindy Rosendaal – Van Dinther, eigenaresse van kapperszaak Liberté aan de Groenestraat in Rheden, haar zaak in het dorp. “Dit was een heel moeilijke beslissing voor mij, maar ik kon het niet meer combineren met mijn gezin”.

Het doet Cindy goed dat het een kapperszaak blijft. Nitsa Gieling neemt de zaak namelijk per 1 augustus over. Zij gaat verder onder de naam It’s 4 Hair. “Ik heb al jarenlange ervaring in een kapsalon en wil nu eindelijk mijn droom najagen. Graag wil ik iedereen uitnodigen om op 1 augustus de vernieuwde salon te komen bekijken. Wij staan klaar voor een gezellig babbeltje en hebben leuke acties”.
It’s 4 Hair is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en heeft iedere week een leuke acties. Houd hiervoor de Facebookpagina its4hair in de gaten. Nitsa start haar zaak met twee gemotiveerde collega’s Fransie en Carmen. Fransie werkte ook bij Liberté. Het team adviseert hun klanten graag en helpt graag met alles op het kappersgebied. Bij It’s 4 Hair kan iedereen, heren, dames en kinderen, terecht voor een nieuw kapsel, een leuke kleur, permanenten, watergolven, mooi geföhnd haar, baard trimmen, wenkbrauwen epileren en kleuren en ook voor bruidskapsel kan men hier terecht.
Cindy wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in haar en het team van Liberté de afgelopen 12,5 jaar. “Ik heb een hele mooie tijd gehad. Ook wil ik mijn lieve collega’s Fransie en Nicole bedanken voor hun inzet. Wij hebben het ontzettend fijn en gezellig met elkaar gehad. Ik wens Nitsa en haar team It’s 4 Hair heel veel succes en plezier toe in Rheden”. – Foto Lotte Bienias.

www.its4hair.nl
Tel. 026 – 4954566

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.