zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRhedenIt’s 4 Hair neemt kapperszaak Liberté in Rheden over

It’s 4 Hair neemt kapperszaak Liberté in Rheden over

RHEDEN – Na 12,5 jaar verlaat Cindy Rosendaal – Van Dinther, eigenaresse van kapperszaak Liberté aan de Groenestraat in Rheden, haar zaak in het dorp. “Dit was een heel moeilijke beslissing voor mij, maar ik kon het niet meer combineren met mijn gezin”.

Het doet Cindy goed dat het een kapperszaak blijft. Nitsa Gieling neemt de zaak namelijk per 1 augustus over. Zij gaat verder onder de naam It’s 4 Hair. “Ik heb al jarenlange ervaring in een kapsalon en wil nu eindelijk mijn droom najagen. Graag wil ik iedereen uitnodigen om op 1 augustus de vernieuwde salon te komen bekijken. Wij staan klaar voor een gezellig babbeltje en hebben leuke acties”.
It’s 4 Hair is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en heeft iedere week een leuke acties. Houd hiervoor de Facebookpagina its4hair in de gaten. Nitsa start haar zaak met twee gemotiveerde collega’s Fransie en Carmen. Fransie werkte ook bij Liberté. Het team adviseert hun klanten graag en helpt graag met alles op het kappersgebied. Bij It’s 4 Hair kan iedereen, heren, dames en kinderen, terecht voor een nieuw kapsel, een leuke kleur, permanenten, watergolven, mooi geföhnd haar, baard trimmen, wenkbrauwen epileren en kleuren en ook voor bruidskapsel kan men hier terecht.
Cindy wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in haar en het team van Liberté de afgelopen 12,5 jaar. “Ik heb een hele mooie tijd gehad. Ook wil ik mijn lieve collega’s Fransie en Nicole bedanken voor hun inzet. Wij hebben het ontzettend fijn en gezellig met elkaar gehad. Ik wens Nitsa en haar team It’s 4 Hair heel veel succes en plezier toe in Rheden”. – Foto Lotte Bienias.

www.its4hair.nl
Tel. 026 – 4954566

 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215421_koffie.jpg

Activiteiten voor ouderen in Klarenbeek

KLARENBEEK - Klarenbeekse ouderen kunnen elkaar iedere woensdagochtend ontmoeten in het MFC in Klarenbeek en een spelletje doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Onlangs stonden de tafels weer klaar voor de lunch. Dit keer werden de gasten verwend met heerlijke verse soep met broodjes en een echt

0215206_Film2.jpg

Hermitage en Slag om de Schelde bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont vrijdag 26 november en woensdag 1 december de oorlogsfilm De Slag om de Schelde. Zondag 28 november is de documentaire Hermitage, the Power of Art te zien. Alle films draaien in Het Arsenaal en beginnen om 20.00 uur. Reserveren kan via www.filmhuis-doesburg.nl.

0215158_Max_Stemerdink_wint_NK_in_Genk.jpeg

Max Stemerdink pakt zijn eerste kartoverwinning

DE STEEG – Dat is nog eens je seizoen op een goede manier afsluiten: twee racewinsten en de eerste dagzege in je carrière. Logisch dat karter Max Stemerdink glunderend zijn verhaal deed op het circuit van Genk. Daar was de 17-jarige karter uit De Steeg zondag de beste in de

0215058_Kerst_Advent_kaarsen.jpg

Bezinningsmail tijdens advent

REGIO - Gedurende de adventstijd elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst via e-mail. Marga Engelage, voormalig pastoraal werker van parochie HH. Twaalf Apostelen, en Eveline Struijk, predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken, gaan hiervoor zorgen. "Een klein lichtje kan zoveel betekenen als het te donker wordt om

0215249_Wintermarkt_Brummen.jpg

Wintermarkt in de Pancratiuskerk

BRUMMEN - In de Pancratiuskerk en het naastgelegen Snuffelschuurtje 2.0 in Brummen wordt zaterdag 27 november de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Zo zijn er adventskransen, kerststukjes en graftakken, glas- en servieswerk, breiwerk en kinderspeelgoed.

0214588_Landhuis_Beverode_1912.jpg

Retrospectief: Landgoed en landhuis Beverode

Deze week kijken we naar een bijzonder landhuis. Het stond in Dieren op een plek die we tegenwoordig nog steeds kennen als de wijk Beverode. Tegenwoordig natuurlijk bekend van het verzorgingshuis aan de Admiraal Helfrichlaan en ook is er in Dieren de Beverodelaan. Die weg geeft in grote lijnen de