Home / Doesburg / Bouwen met Ubbink-materialen

Bouwen met Ubbink-materialen

DOESBURG- Tijdens Doesburg Binnenste Buiten was het bij het Kunstlab in de Ooipoortstraat regelmatig druk met kinderen die hun creativiteit in de praktijk brachten. Kunstlab had in samenwerking met Ubbink een project voor kinderen bedacht. De kinderen konden lekker knutselen met de kunststof artikelen die Ubbink maakt. Nu is knutselen niet zo’n fraai woord voor de soms ware kunstwerken die de kinderen hiervan maakten. Menig voorbijganger stond dan ook even stil om het resultaat te bewonderen. Want wat kun je leuke dingen maken van pijpen, dakdoorvoeren, dakpijpjes en ga zo maar door. In een stand waren allerlei voorwerpen opgehangen met een uitsparing in het midden, waarmee iedereen een selfie kon maken. Dat leverde leuke plaatjes op.
Het Kunstlab is een initiatief van de Vereniging Van Creatieven in Doesburg, een plek in de binnenstad van Doesburg waar creatievelingen, professionele en amateur kunstbeoefenaars elkaar ontmoeten, inspireren en met elkaar samen werken. Waar bezoekers kunst kunnen beleven en kinderen hun talenten kunnen ontdekken.

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.