Home / Laag-Soeren / Hutten bouwen in Laag-Soeren

Hutten bouwen in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Zo’n dertig kinderen waren zaterdagmorgen present op het Jan Ligthartplein in Laag-Soeren. Daar had de Activiteitencommissie Laag-Soeren een stapel pallets en overig bouwmateriaal verzameld, waarmee de Soerense jeugd zich kon uitleven. Rond de muziektent werd druk gebouwd aan mooie hutten en andere onderkomens. Later kwamen de kinderen op het idee een aantal bouwsels samen te voegen tot één grote hut. Gesterkt door de lunch, verzorgd door HCR De Harmonie, werd ook dit plan ten uitvoer gebracht. Het resultaat mocht er zijn. Toen de bouw bijna was voltooid kwam tot veler verrassing Wolters ijstruck langs voor de welverdiende koude versnapering. De kinderen vermaakten zich opperbest met en in hun tijdelijk thuis. Ook de EHBO kon tevreden zijn. De gehele dag hoefde slechts één pleister te worden geplakt en werd slechts één keer met de hamer op een duim geslagen. De activiteitencommissie kan weer terugkijken op een geslaagd evenement. Elke maand wordt door de commissie iets voor de kinderen georganiseerd, ook al bestaat de commissie op dit moment uit slechts twee mensen. Dat de kinderen hun inspanningen zeer waarderen, werd zaterdag eens te meer duidelijk.

 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.