Home / Brummen / Geslaagd Suikerfeest

Geslaagd Suikerfeest

BRUMMEN – Sam Alqalqeely kijkt tevreden terug op de viering van het Suikerfeest, dat hij dit jaar voor het eerst organiseerde samen met Stichting Welzijn Brummen. Familie en vrienden waren uitgenodigd, maar ook buurtgenoten, vrijwilligers en professionals. Ook burgemeester Alex van Hedel was present. Bij het Suikerfeest hoort natuurlijk heerlijk eten en er was een gevarieerd en feestelijk buffet ingericht met zoete en hartige kunstwerkjes, zowel warm als koud, exotisch als oer –Hollandse. Een groep van ruim vijftig deelnemers genoten van elkaars gerechtjes en gezelschap.. De stemming van vreugde en ook heimwee werd tegen het eind extra verhoogd met een spontaan muzikaal optreden. Deze manier van gezamenlijk het Suikerfeest vieren, krijgt volgend jaar zeker een vervolg.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.