Home / Dieren / Ramadangroet

Ramadangroet

DIEREN – Vier afgezanten van de Raad van Kerken Dieren hebben onlangs een bezoek gebracht aan de Selimiye Moskee. De imam ontving van hen felicitaties uit kerken en parochies ter ere van het Suikerfeest. Tijdens deze ontmoeting met het bestuur werden niet alleen blije woorden gedeeld. Het gesprek ging ook (nog) over intolerantie, vredeseducatie, geweld, scholing en de noodzaak van Nederlands sprekende imams. In korte tijd kwam dus veel op tafel, ondanks de taalbarrière, die dankzij de aanwezige ‘tolk’ klein bleef. De gasten genoten van een thee, Turks fruit en een rondleiding over de nieuwe tweede verdieping, die niet af is. In oktober wordt hier een open huis gehouden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.