Home / Doesburg / Fikse autobrand

Fikse autobrand

DOESBURG- Dinsdagavond werd de brandweer van Doesburg en Giesbeek opgeroepen voor een autobrand op de Doesburgseweg in Angerlo. Het bleek echter te gaan om de Didamseweg in Doesburg. Gelukkig kwam de brandweer van Doesburg hier langs, zodat de verkeerde straat en plaats geen invloed hadden op de aanrijtijd.

De auto van een onfortuinlijk echtpaar had even eerder ‘een beetje raar’ gedaan en plotsklaps waren er aan de voorkant vlammen te zien en ook onder het dashboard. Remmen ging echter niet meer, want de remleiding was al weggebrand. Gelukkig kon de bestuurder de auto nog snel langs de kant het gras in rijden en kon het paar ongeschonden de auto verlaten. Op het moment dat de brandweerwagens arriveerden stond de hele auto in brand. Probleem daarbij was de gastank die in de auto lag. Ook de slangen hiervan waren al aan het smelten door de hitte, zodat de brandweer eerst gecontroleerd het gas uit de gastank liet branden om ontploffing te voorkomen. Hierna werd de auto verder geblust. Het echtpaar was een dagje uit en dit was dan echt niet hoe ze het einde van de dag gepland hadden.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.