Home / Spankeren / Duo Fiets Fun2Go

Duo Fiets Fun2Go

SPANKEREN – Spankeren heeft sinds kort een Duo Fiets Fun2Go. Stichting Spankeren Samen heeft, in samenwerking met de gemeente Rheden en Rijwielhandel Riesewijk in Dieren, de Duo Fiets gerealiseerd. Er was door een bewoner van Spankeren gevraagd of het mogelijk was een Duo Fiets voor de bewoners te regelen. Door de beperkingen waarmee de bewoners van Spankeren geconfronteerd worden, is de Duo Fiets de uitkomst om samen te gaan fietsen. Mensen die jarenlang met elkaar hebben kunnen fietsen en dit op een gegeven moment, om wat voor een reden dan ook, niet meer kunnen doen, kunnen nu toch samen gaan fietsen. De Fun2Go biedt dan de oplossing, men kan naast elkaar zitten en zo een gezellig gesprek voeren, gewoon samen genieten van de mooie omgeving van Spankeren of gewoon genieten van het samen zijn. De Fun2Go wordt op dit moment al dagelijks met veel plezier gebruikt. Door de elektrische ondersteuning is het plezierig om samen te fietsen. De bestuurder, vanaf veertien jaar, regelt het remmen en kan het meetrappen voor de passagier regelen via een knop aan zijn stuur. Wie gebruik wil maken van de Duo Fiets kan contact opnemen met Stichting Spankeren Samen via tel. 06 – 57600221.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.