Home / Hall / Abonnement voor muziekserie kerk Hall beschikbaar

Abonnement voor muziekserie kerk Hall beschikbaar

HALL – De Werkgroep Kamermuziek van de Culturele Stichting gemeente Brummen heeft het programma voor het komend seizoen alweer rond. Vanaf oktober staan vijf concerten gepland in het Kerkje in Hall. De serie wordt afgesloten met een zesde concert op Kasteel Engelenburg, inclusief high tea.

Op het programma staan optredens van vooral Nederlandse musici. Bekende en zeer gerenommeerde solisten, maar ook talentvolle, jonge musici trekken steeds weer vele bezoekers. Dit jaar wordt de serie op 9 oktober geopend door Liza Ferschtman, André Morsch en Julius Drake. 20 november speelt het Dudok Kwartet en op 22 januari komen Eleonore Pameijer en Ralph Rousseau naar Hall. Het publiek kan op 19 februari genieten van muziek door het Orlando Quintet. Deze concerten beginnen om 15.30 uur. Het Van Baerle Trio speelt op 12 maart. Het Concert Culinair op 21 mei begint om 15.00 uur. Dan klinkt er muziek door Verso.

Kaarten voor alle optredens zijn nu verkrijgbaar. De toegang tot een concert in de kerk kost 17,50 euro, het Concert Culinair bijwonen kost 35 euro. Een abonnement voor de vijf concerten in de kerk kost 70 euro. Een abonnement voor de vijf concerten in de kerk èn het Concert Culinair kost 100 euro. Voor abonnementhouders worden tot 10 minuten voor aanvang van het concert de beste plaatsen in de kerk gereserveerd. Na het eerste concert op 9 oktober vervalt de mogelijkheid een abonnement aan te schaffen.
Kaarten zijn te koop via www.brummencultuur.nl. Neem voor hulp bij bestellen en betalen contact op met Dolf Hofs via toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl, tel. 0575 – 562922.

Bestellen via de website is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van het concert. Toegangskaarten zijn ook een half uur voor aanvang van het concert aan de kassa in de kerk te koop. Voor kinderen geldt een aangepast tarief. Toegangskaarten voor kinderen zijn uitsluitend telefonisch bestellen, tot 24 uur voor aanvang van het concert, bij Dolf Hofs.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.