Home / Doesburg / Stokstaartjes aaien

Stokstaartjes aaien

DOESBURG- Doesburg Binnenste Buiten is weer ten einde. De vier schitterende dagen met veel zon en slechts een enkele drup regen heeft duizenden bezoekers getrokken, zowel uit Doesburg als uit ver daar buiten.

De braderie kende vele mooie kramen met de meest uiteenlopende artikelen en lekkere hapjes. Ook de meeste winkeliers hadden een kraam buiten voor hun winkel en speciale braderie aanbiedingen.
Natuurlijk waren ook de straattheaterartiesten weer volop aanwezig en haalden verbazingwekkende toeren uit. Het was volop genieten voor de kinderen met de clown die heel mooie figuren van ballonnen maakte. De twee levensgrote stokstaartjes nodigden publiek uit om ze te aaien en knuffelen. Ook de steltlopers, die in hun fraaie kostuums boven iedereen uittorenden, waren geweldig om te zien.
Natuurlijk was er volop muziek. Muziekcorpsen en dweilbands lieten overdag iedereen genieten van vrolijke klanken. Het Shantykoor en de Meulenvelders riepen het publiek op om vrolijk mee te doen. ’s Avonds traden overal muziekbands op in verschillende genres. Op de Markt stond een groot podium met iedere avond een keur aan bands en DJ’s.
De organisatie van DBB is er kortom in geslaagd vier geweldige dagen neer te zetten.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.