Home / Brummen / Afscheid van BBL

Afscheid van BBL

BRUMMEN – Maandag 11 juli reed chauffeur Ben Cornelissen zijn laatste rit voor Buurtbus Brummen Leuvenheim. Omdat hij binnenkort 75 wordt moet hij na bijna negen jaar stoppen, dat is nou eenmaal het voorschrift van de vervoerder.

Bens laatste rit is niet ongemerkt voorbij gegaan. Zijn bus was versierd met vrolijke teksten en Ben werd bij Concordia opgewacht door zijn echtgenote, familie, vrienden en een groot aantal collega-chauffeurs. Voorzitter Rein Put van BBL roemde Bens inzet en gedragenheid. Hij dacht nog even terug aan een vervelend moment in 2013, ten een agressieve passagier de Buurtbus wilde kapen. Een vruchteloze poging, want Ben wist dit door adequaat optreden te voorkomen.
Ben en zijn vrouw Marie ontvingen een mooie bos bloemen en envelop met inhoud, waarna nog een gezellig uurtje werd nagepraat op het terras van Concordia.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.