Home / Eerbeek / Master voor Musschenga

Master voor Musschenga

EERBEEK – Met een indrukwekkend eindconcert is Jaap Musschenga, dirigent van Eendracht Eerbeek, geslaagd voor zijn opleiding Master Windband Conducting. Musschenga behaalde zijn master diploma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Twee jaar geleden ging deze opleiding van start en de muzikaal leider van Eendracht heeft als eerste student de opleiding met goed gevolg afgerond.
De masteropleiding is bedoeld voor dirigenten die een serieuze stap willen zetten op het gebied van dirigeren en daarbij een nationale en internationale innoverende houding ten aanzien van hun beroep willen ontwikkelen. Tijdens het eindconcert dirigeerde Jaap Musschenga de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso, één van de beste blaasorkesten van Nederland. Het bestuur van Eendracht is trots op haar dirigent en blij dat hij elke donderdagavond het fanfareorkest muzikaal onder zijn hoede neemt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.