Home / Eerbeek / Veluwezoom stimuleert dressuur

Veluwezoom stimuleert dressuur

EERBEEK – HSV de Veluwezoom hield op haar mooie terrein aan de Prof. Weberlaan in Eerbeek, een wedstrijd voor vier en zestallen. De vereniging organiseerde het evenement voor de eerste keer. Het was dan ook bijzonder leuk, dat elf teams uit verschillende delen van Gelderland zich voor deze tak van de paardensport hadden ingeschreven. De sfeer was erg gezellig, maar toch werd er fanatiek gestreden om een mooie proef neer te zetten. Ook de traditionele taart voor degenen die de eerste prijs hadden bemachtigd ontbrak niet. Gezien het succes is de Veluwezoom van plan volgend jaar een zelfde wedstrijd te organiseren. Het L viertal van de Veluwezoom eindigde op een eerste plaats in hun categorie.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.