Home / Doesburg / Armoede beleid maakt inhaalslag door jeugdfonds

Armoede beleid maakt inhaalslag door jeugdfonds

DOESBURG – De gemeente Doesburg heeft zich aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het fonds stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 17 jaar, die in Doesburg in gezinnen met weinig geld opgroeien. Het fonds draagt op die manier ook bij aan een creatieve samenleving, waarin kinderen hun talenten en hun zelfverzekerdheid verder kunnen ontwikkelen.

Het positieve aan het fonds is dat aanvragen gaan via zogenoemde intermediairs. Dit zijn de professionals in het onderwijs, hulpverlening en gezondheidszorg. De mensen die dagelijks in direct contact staan, zij weten waar behoefte aan is. En Hierbij hoeft men geen ingewikkelde formulieren bij de gemeente in te vullen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.