Home / Hall / SHE goede gastheer De Graafschap

SHE goede gastheer De Graafschap

HALL – Donderdagavond werd in Hall een oefenwedstrijd van De Graafschap tegen een Regio-elftal gespeeld. Gastheer SHE kan terugkijken op een geslaagd evenement.

Zware bewolking en een beetje regen, toch stonden er een kleine 800 toeschouwers langs de lijn. Met strakke koppies betraden de beste spelers uit de regio het veld. Onder hen de ‘thuisspelers’ Marco Reusken en Jobbe Boesveld. Beiden speelden de eerste helft tegen het basiselftal van De Graafschap.

Doelman Jobbe was op de wedstrijddag zo nerveus, dat hij zich niet meer kon concentreren op zijn werk. Hij nam een snippermiddag en ging naar bed. Ondanks het feit dat hij een aantal tegentreffers moest incasseren, heeft hij ervan genoten. “Al sinds De Graafschap voor het eerst naar Hall kwam, was het een grote droom dat ik er een keer voor geselecteerd zou worden. Ik vond het geweldig! Zeker ook om te keepen in de goal aan de Hallse kant", zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. "Een ervaring om nooit te vergeten!”

Marco Reusken van SHE is al even enthousiast. “Het was spelen op een hoger niveau dan ik gewend ben. Dat merkte ik al tijdens de trainingen, geen seconde stilstand. Het was mooi om mee te maken.”

Na de wedstrijd vond het buffet van Hugo Vriezen gretig aftrek. Eerst door de spelers en daarna door de tientallen vrijwilligers. Staflid Carlo Monasso van De Graafschap prees de organisatie. “Het was weer super, alles perfect geregeld en een fantastische sfeer. Daarom komen wij hier zo graag.”
Zoals te verwachten viel won De Graafschap, de eindstand was 0-13. Maar tevreden gezichten alom.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.