Home / De Steeg / Gemeentelijke visie Wonen Welzijn en Zorg ter inzage

Gemeentelijke visie Wonen Welzijn en Zorg ter inzage

DE STEEG – Het afgelopen half jaar heeft de gemeente Rheden in samenwerking met allerlei zorgorganisaties binnen de gemeente, gewerkt aan een visie op Wonen Welzijn en Zorg. Onlangs heeft het college van B en W de visie vastgesteld. Die ligt nu tot en met 2 september ter inzage.

Steeds meer zorgtaken zijn overgeheveld naar de gemeente. Ook veranderen de zorgbehoeften van mensen. In de visie Wonen Welzijn en Zorg geeft de gemeente Rheden richting aan deze ontwikkelingen en hoe hier mee om te gaan.

Als het gaat om wonen, welzijn en zorg is samenwerking tussen de gemeente en betrokken (zorg)partijen essentieel. Daarom is Rheden het gesprek aangegaan met betrokkenen. In de periode van februari tot mei is gesproken met veel partners en vrijwilligers. Aan de hand hiervan heeft de gemeente een concept visie opgesteld. Dit concept vormde de input voor een bijeenkomst halverwege mei. Tijdens die bijeenkomst zijn afgevaardigden van verschillende organisaties met elkaar in gesprek gegaan. Met de uitkomsten van deze middag is de visie verder aangescherpt. Dit was de basis voor de visie die nu ter inzage ligt.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.