Home / Doesburg / Muziek an’t Water

Muziek an’t Water

DOESBURG – De derde editie van Muziek an’t Water van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg, was een zomers uitje langs diverse zonnige oorden. Heerlijke temperaturen, zomerse aankleding van de IJsselkade, een drankje van Stadshotel Doesburg: alle ingrediënten waren aanwezig om te genieten van een zomeravond concert.

De subtitel ‘Zon, zee en 5 kuub zand’ werd eer aan gedaan. Het toegestroomde publiek werd aan de hand van gastheer Richard Spanjer meegenomen naar het caraibische gebied, Italië en andere zonnige oorden.

Muziekstukken van MDVS werden afgewisseld met swingende liedjes van NoStress, een driekoppig caraibisch bandje uit Doesburg. Zij benadrukten nog eens de heerlijke zomerse, relaxte sfeer van deze avond. Het stuk Fuzzy Djembe werd door MDVS samen met Patricio Augustin Busby van NoStress gespeeld. Altsaxofonist Nilan Kuiper speelde een heerlijk solostuk, ‘All over the Country’, begeleid door het orkest. De muzikale leiding van deze zomeravond was in handen van dirigent Hans Hilferink. – foto: Dana Kuiper

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.