Home / Eerbeek / Afsluiting seizoen Eendracht

Afsluiting seizoen Eendracht

EERBEEK – Met een mooie primeur sloot het Leerlingenorkest van muziekvereniging Eendracht haar seizoen af. Tijdens een buitenconcert op het schoolplein van De Sterrenbeek in Eerbeek, trad als verrassings-act zangeres Dagmar Schneider op. Ze zong twee mooie stukken onder begeleiding van de jonge muzikanten.
Na het Leerlingenorkest was het de beurt aan het LEGO-orkest onder leiding van Paul van Dalen. Met drie wat uitgebreidere stukken liet dit orkest horen al een paar mooie muzikale stappen te hebben gezet. De nieuwe dirigent sprak tussen de nummers door het publiek toe en legde uit welke rol de verschillende instrumenten vervulden. Het optreden werd beloond met een hartelijk applaus.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.