Home / Eerbeek / Op stap met de boswachter

Op stap met de boswachter

EERBEEK – In de afsluitende weken van het schooljaar was het in groep 3a en 3b van de C. van Leeuwenschool in Eerbeek groot feest. Alle kinderen uit deze groepen werden ’s morgens opgehaald door een echte huifkar van Natuur Monumenten. Samen met zes enthousiaste boswachters hebben de kinderen een hele ochtend doorgebracht in het bos. In vier groepen gingen ze met een boswachter verschillende activiteiten doen, zoals bodemdiertjes zoeken, hutten bouwen en waterdiertjes vangen en benoemen. Het was een hele leerzame, leuke ochtend waar iedereen met veel plezier op terug kijkt en het nog lang over zal hebben!

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.