Home / Klarenbeek / Kopermolenschool aan de wandel

Kopermolenschool aan de wandel

KLARENBEEK – In totaal trokken 122 leerlingen van basisschool De Kopermolen hun wandelschoenen en rode schoolshirt aan om mee te lopen in de Klarenbeeks Avondvierdaagse. De onderbouwklassen liepen de drie kilometer en de bovenbouwgroepen de zeven kilometer. Met de beloning natuurlijk in het achterhoofd; een mooie medaille en bloemen of iets lekkers van je familieleden of vrienden tijdens de feestelijke intocht op vrijdagavond. En het was een succes, ondanks de dreigende wolkenpartijen bleef het tijdens de wandelingen grotendeels droog en was het een gezellige wandelweek. Leuk dit jaar was weer de samenwerking met ouders van de openbare bassisschool De Dalk om de catering met gezond lekkers te verzorgen op de stopplekken. Fijn dat er zo goed wordt samengewerkt. Vrijdagavond trakteerde de PLUS uit Klarenbeek de leerlingen op een ijsje. Super. Moe maar voldaan gingen leerlingen, maar zeker ook de begeleiders vrijdagavond weer huiswaarts. Op naar volgend jaar!

 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.