Home / Dieren / VOX Tunes schittert in Dierense Speeltuin

VOX Tunes schittert in Dierense Speeltuin

DIEREN / BRUMMEN – Ter ere van het 70-jarig jubileum van de Dierense Speeltuin Vereniging, gaf VOX Tunes twee spetterende optredens. Tussen de optredens door konden de kinderen zelf ook lekker klimmen, klauteren, zwieren, karten en met water spelen. De Dierense speeltuin is overigens de hele zomer alle dagen van de week open van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor VOX Tunes was het optreden een mooie afsluiting van het seizoen. Vrijdag 26 augustus om 18.45 uur zingen zij weer verder. Wil je meedoen? VOX Tunes heeft plaats voor tien nieuwe leden, jongens en meiden uit groep 5 tot en met groep 8! Repetitieruimte is de Grote Kerk, Kerkstraat 17 te Brummen. Lidmaatschap kost € 5,- per maand.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.