Home / Eerbeek / Leden OVE praten over de toekomst

Leden OVE praten over de toekomst

EERBEEK – Organisaties met een duidelijke toekomstvisie zijn succesvoller dan diegenen die er niet over beschikken. Hebben de ondernemers uit Eerbeek een duidelijk beeld voor ogen waar ze over drie jaar wensen te staan? Peter de Wild, van De Wild Strategie & Business Coaching nodigde samen met de OVE Ondernemers Vereniging Eerbeek), lokale ondernemers uit hierover na te denken tijdens de workshop ‘Klaar voor de Toekomst?’. Leden van de OVE lieten zich tijdens de workshop inspireren door collega’s en werden met de hulp van Peter de Wild uitgedaagd om over de toekomst na te denken. Daarnaast werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om contacten te leggen en nieuwe samenwerkingen te beginnen.

De workshop vond plaats in het nieuwe pand van FietsPro. Met de aanwezigheid van ruim twintig ondernemers, uit diverse branches, was deze eerste editie een succes te noemen. Machiel van den Beld, eigenaar van FietsPro en Dagmar Schneider, van Dagmar’s Haarstudio, gaven een kijkje in hun keuken. Zo kon ervaren worden hoe bij deze lokale ondernemers hun visie op de veranderende markt op ieder hun eigen manier centraal staat.
“Je wordt tot nadenken aangezet”, aldus Alice Weltevreden, voorzitter van de OVE.
“Klaar voor de toekomst kun je nooit zijn er verandert iedere dag heel veel”, aldus De Wild. "Het is de kunst om er als ondernemer adequaat op deze veranderingen in te spelen. En daar ging en gaat het om."
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.