Home / Oosterhuizen / Juf Anja neemt afscheid

Juf Anja neemt afscheid

OOSTERHUIZEN – Veel kinderen nemen deze weken afscheid van hun juf of meester, maar groep-8 neemt afscheid van de school. Zo ook op de obs Oosterhuizen. Traditiegetrouw wordt daar de nodige aandacht aan geschonken, want het is toch ieder jaar weer een bijzonder momentje. Het begon met een leuke voorstelling, door de kinderen zelf bedacht en uitgevoerd, met de titel ‘de glazen bol’. Een volle zaal zag hoe Meester Marvin, zonder Cito scores, kon bepalen hoe de toekomst van zijn leerlingen er uit zou zien. Hij had immers zijn ‘glazen bol’. Na afloop werden er diploma’s en bloemen uitgereikt. Er waren toespraken en de school kreeg een prachtige prijzenkast cadeau voor de vele prijzen die met sporten op school worden gewonnen. Een afsluitend hapje en drankje maakte deze avond compleet.
Ook nam de school de laatste schooldag met pijn in het hart afscheid van juf Anja Timmer (foto) die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De kinderen hebben liedjes, dansjes en cadeautjes verzorgd voor haar en juf Anja regelde een ijscokar met heerlijke ijsjes voor de hele school.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.