dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeDoesburgLunchontmoeting in de Martinikerk

Lunchontmoeting in de Martinikerk

DOESBURG – De lunchontmoeting die al een tijdlang in de Martinikerk plaats vindt, verschuift van de donderdag naar de woensdagmiddag tussen 12.15 en 13.30 uur. Dit gebeurt omdat er vanwege de voorbereiding van de orgelconcerten in de zomer op de donderdag geoefend wordt door organisten. Vanaf 20 juli is iedereen die het leuk vindt samen te eten, van harte welkom op de woensdag.

 

De lunchontmoeting is een nieuw initiatief dat vorig jaar is gestart. Het is een plek om samen te lunchen, voor de gezelligheid, voor contact, om misschien de dag even mee te delen. De ervaring is dat de drempel om aan te schuiven best groot is, terwijl degenen die komen dit initiatief juist graag willen uitbreiden.

De organisatie laat weten: ‘Een aantal gastvrouwen/ heer vinden het leuk u/jou te ontmoeten tijdens de lunchontmoeting in het hart van de stad Doesburg in een bijzonder huis voor heel de omgeving. Want waar we ook vandaan komen, na een korte rit of een verre reis uit de richting Zutphen, Arnhem of Doetinchem, wanneer we naar Doesburg rijden doemt altijd de kerk met haar hoge toren al van verre op. Als mensen deze kerk zien weten zij dat zij bijna in Doesburg zijn. De Doesburgers weten dat zij weer bijna thuis zijn! In het hart van de stad staat de deur van deze kerk regelmatig open. Een plek om elkaar te ontmoeten voor vele activiteiten.’
Voor de Lunchontmoeting kan iedereen vrijblijvend aanschuiven en weer gaan wanneer het hem of haar uitkomt. O, ja, nog één ding: tijdens de lunchontmoeting zorgt de organisatie voor koffie en thee, maar het is wel de bedoeling dat de bezoeker een eigen broodje meebrengt.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...
- Advertisment -