Home / Velp / Activiteiten-regisseur voor Centrum Velp

Activiteiten-regisseur voor Centrum Velp

VELP – De ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp, heeft een een activiteitenregisseur aangesteld. Jan Huurman, die al in het verleden voor Promotie Centrum Velp werkte, vervult deze rol sinds 1 juni.

De activiteitenregisseur gaat activiteiten en evenementen voor en in het centrum van Velp ontwikkelen, coördineren en (laten) uitvoeren. Daarnaast initieert en coördineert hij werkgroepen en commissies en is hij het aanspreekpunt voor iedereen in het centrum. Zeg maar: ogen en oren voor het bestuur van de vereniging. De eerste grote klus voor Huurman is de regie voeren over de Velleper Donderdagen.

Jan Huurman is bepaald geen onbekende in het Velpse. Recent was hij de initiatiefnemer voor de stichting Sinterklaas in Velp, waardoor de intocht van de Sint een nieuwe impuls kreeg. Al tientallen jaren is hij nauw betrokken bij de intochten van de Sint in Velp. Vanaf 1994 en de zes jaren daarna, was hij al organisator voor Promotie Centrum Velp. In zijn werkzame leven bij Rijkswaterstaat was hij lang communicatieadviseur en daardoor bekend als pers- en publieksvoorlichter.

De Velleper Donderdagen gaan op 21 juli voor de 35e keer van start. Deze zeer bekende thema-braderieën, worden door vele duizenden mensen bezocht. Het is Huurman er veel aan gelegen dat de thema’s goed uit de verf komen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.