Home / Eerbeek / Een schat aan verhalen

Een schat aan verhalen

EERBEEK – In De Beekwal in Eerbeek vond de eerste presentatie plaats in het kader van ‘Een schat aan verhalen’, een project van Stichting De jong-oud-connectie, uitgevoerd met financiële steun van de gemeente Brummen.

De door acht speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers geregistreerde levensverhalen van even zoveel bewoners van De Beekwal, werden voorgelezen. Twee mooie stoelen met verteller en schrijfster vormden het decor. Voor de presentatie waren niet alleen alle bewoners uitgenodigd, maar ook familie en bekenden van de vertellers. De verhalen waren prachtig en veroorzaakten vaak emotie en verwondering.
De volgende verhalenoogst vindt na de zomervakantie plaats in Tolzicht in Brummen. Van alle verhalen zal daarna een boekje met lesbrief worden gemaakt, dat zal worden uitgereikt aan de bovenbouw van de basisscholen in de gemeente.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.