Home / Empe / Oortveldruiters in de prijzen

Oortveldruiters in de prijzen

EMPE – Leden van de Oortveldruiters reden in Wilp bij PSV Bussloo tijdens het avond Concours en waren er twee prijzen voor Jikke Verwaijen met Duinvelds Happy Feet. 2e Met 188 punten en met pony Mike werd ze 1e in de klasse L2 met 183,5 p. Verder waren er winstpunten gehaald door: Iris Braam met Haute couture d.e.s. 182 p. en in de klasse L1: Linda Nieuwenhuis met Wisdom 180,5.

In het weekend werd de laatste van de vier selectiewedstrijden verreden in Zutphen bij de vereniging Gorssel-Zutphen. Kim Verwaijen met Sanity 187 p in de B dressuur, ze reed tevens een knap foutloos parcours in de klasse BB. Kaylee Propitius reed met Favourite’s Laila in de klasse B 182 en 183,5 punten. Prijzen voor de Oortveldruiters waren er voor Amy Xhofleer met Bailize in de klasse L2, 2e prijs met 183,5p. en tevens een 2e plaats B dressuur voor Jikke Verwaijen met Duinveldts Happy Feet met 198 en 187 p., verder reed ze met pony Mike 182 p. in de klasse L2
Voor de pony’s is bekend gemaakt wie er mogen strijden tijdens de Geldersche Kampioenschappen: in de klasse L2 dressuur pony’s Eveline Hoogstad met Feline S. en in de klasse M1 Joritha Bruntink met Toscane.
De paardendressuur werd vanwege de slechte weersomstandigheden niet verreden, maar de regiokampioenen zijn wel reeds bekendgemaakt. In de klasse M2 dressuur vertegenwoordigd Lisa Sanders met haar paard Finsdley (zie foto) met als titel: Reservekampioen!
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.