Home / Rheden / Zwemmen voor ALS

Zwemmen voor ALS

RHEDEN – Donderdagavond werd in het zwembad De Hangmat in Rheden ween sponsoractie gehouden om geld in te zamelen voor onderzoek naar een genezing van de spierziekte ALS. Jens Daniël (11) kwam met het idee. Hij is een groot zwemfanaat en wilde met zwemmen geld inzamelen voor het goede doel. Hij werd geïnspireerd door Amsterdam City Swim, waar ze door de gracht zwemmen om geld voor onderzoek naar ALS te verdienen.

Het was prachtig zonnig weer, met een gezellige dorpse sfeer. De band 94/5 uit Rheden verzorgde de muzikale ondersteuning. Het evenement trok ook behoorlijk wat bezoekers en deelnemers en er werd een bedrag van € 975,50 bij elkaar gebracht. Een geweldig resultaat voor de jeugdige organisator. – Foto: AS Media
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.