Home / Eerbeek / Zeven turnmedailles voor K&V

Zeven turnmedailles voor K&V

EERBEEK – Kracht & Vlugheid Eerbeek sluit het wedstrijd seizoen goed af. De meisjes van K&V zijn klaar met hun wedstrijden en hebben maar liefst zeven medailles mee naar Eerbeek genomen. Anna Wensink en Jente Struis stonden op de laatste wedstrijddag in de finale van de 6de divisie in Ede. Anna belande op het podium en werd daar eerste terwijl Jente heel goed vijfde werd (elk in hun eigen niveau). Jasmijn Zeijseink turnde haar allereerste wedstrijd op 28 mei in Bennekom en werd ook prompt eerste. Na zo’n goed turn seizoen kunnen de meisjes van hun welverdiende rust genieten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.