Home / De Steeg / Genieten in kasteeltuin

Genieten in kasteeltuin

DE STEEG – Wat een geweldige entourage, zondag in de kasteeltuin van Middachten. Begeleid door het zingen van de vogels klonk daar de wereldmuziek van het Charivari Trio. Genieten van muziek en zon in een geweldig decor.

Het is mooie traditie, de zomerse concertreeks in de kasteeltuin van Middachten. RiQQ, de Rhedense stichting kunst en cultuur, verzorgt de programmering en weet telkens weer een topbezetting naar de kasteeltuin te lokken. Het begon met Maaike Ouboter en na het Charivari Trio komen nog Izaline Calister en Tangerine naar De Steeg. Een programma met toegankelijke muziek voor een breed publiek. Zeker met Ouboter en Tangerine wordt een wat jonger publiek op de zondagochtend gelokt, hoewel, zondagochtend. De aanvangstijd van 11.30 uur is ook voor uitslapers te halen.
Het Charivari trio bracht zondag hun programma dat bestaat uit muziek van Roemenië tot Venezuela. Eigenzinnige bewerkingen van authentieke Zuid-Amerikaanse en Oost-Europese volksmuziek werden afgewisseld met eigen composities, Cubaanse begrafenisdansen vermengd met nieuwe Nederlandse zigeunermuziek en Roemeense drinkliederen. Het bleek een muzikale mix die er in ging als koek. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.