Home / Lathum / Genieten van Dreamfields

Genieten van Dreamfields

LATHUM – Het uitverkochte muziekevenement op recreatiegebied Rhederlaag in Lathum was weer een groot succes. Zaterdag kwamen 25.000 liefhebbers van dancemuziek af op dit bijzondere evenement. Het festival is zeer gemoedelijk en zonder grote incidenten verlopen.

Ook de politie geeft aan dat de sfeer weer bijzonder goed was. In totaal zijn er 39 personen aangehouden, de meesten vanwege drugsbezit. De gerichte controles van beveiliging en politie werpen duidelijk hun vruchten af. Op het veld hebben zich geen ongeregeldheden voorgedaan. Toch vraag je je af waarom 39 aanhoudingen blijkbaar als ‘normaal’ worden beschouwd.
“Het is alweer zes jaar geleden dat ik met David Brons, van organisator Matrixx, de eerste gesprekken over Dreamfields voerde", blikt burgemeester Jan de Ruiter van Zevenaar terug. "Nu is het een uniek evenement door de mooie decors, de gemoedelijke sfeer en de unieke locatie op Rhederlaag. Mooi om te zien hoe goed de diverse samenwerkende diensten, partijen en de organisatie goed op elkaar zijn ingewerkt en afgestemd. Grote dank aan allen achter de schermen en natuurlijk aan alle bezoekers uit De Liemers en verre omstreken die er een gezellig en groots feest van hebben gemaakt”, aldus De Ruiter.
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.