Home / Giesbeek / Groot onderhoud wegen in Giesbeek, Lathum en Angerlo

Groot onderhoud wegen in Giesbeek, Lathum en Angerlo

REGIO – In het kader van groot onderhoud, vinden in juli diverse werkzaamheden plaats aan wegen in de gemeente Zevenaar. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het frezen van een laag asfalt en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. Werkzaamheden vinden onder meer plaats in Giesbeek, Lathum en Angerlo.

Tijdens het frezen en het aanbrengen van asfalt zijn wegen tijdelijk niet begaanbaar en wordt aan bewoners gevraagd hun auto elders in de wijk te parkeren i.v.m. eventuele stofoverlast of opspattend grind. Mogelijk wordt het verkeer omgeleid. Alle genoemde werkzaamheden zijn overigens weersafhankelijk.

In Giesbeek wordt gewerkt van tot en met dinsdag 12 juli aan de Bingerdensedijk, Bahrestraat en Havenweg. Aan de Bingerdensedijk op maandag 11 juli en dinsdag 12 juli, op de Bahrestraat op vrijdag 8 juli en maandag 11 juli en aan de Havenweg op vrijdag 8 juli, maandag 11 juli en dinsdag 12 juli.
Het verkeer voor de Bingerdensedijk kan omrijden via Rivierweg (N338), Zwalmstraat, Meentsestraat en Kerkstraat. Verkeer voor de Bahrestraat kan omrijden via Rivierweg (N338) en Zevenaarseweg (N336).

In Lathum wordt van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli een aantal wegen vernieuwd. De werkzaamheden vinden plaats aan de Huis te Lathumweg en Uurlingstraat. In deze week kunnen de bewoners enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Ook aan de Klooster/Paralelweg in Angerlo vinden van dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 15 juli werkzaamheden plaats. Het verkeer kan omrijden via de Mariendaalseweg en de Doesburgseweg.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.