Home / Regio / Wijziging in het Burgernetnummer

Wijziging in het Burgernetnummer

REGIO – Tot op heden werd de telefonische oproep van Burgernet verstuurd via een 0343 nummer. Burgernetdeelnemers werd gevraagd dit specifieke telefoonnummer in hun contactenlijst op te slaan, zodat de naam ’Burgernet’ zichtbaar werd wanneer Burgernet belde.

Vanaf heden zal Burgernet uitbellen met het nummer 0800-0011: hetzelfde telefoonnummer dat een deelnemer kan bellen om informatie door te geven over een Burgernetactie.

Sinds kort is Burgernet Gelderland actief op Facebook. Via deze Facebookpagina, beheerd door Bureau Burgernet van de politie Oost-Nederland, houden ze u op de hoogte van getuigenoproepen en plaatsen ze aanvullende informatie over Burgernetacties uit de provincie Gelderland.

Op de Facebookpagina kunnen berichten worden geliked en gedeeld, zodat een grotere doelgroep wordt bereikt, waarmee de kans op het vinden van een verdacht of vermist persoon wordt vergroot. Daarnaast kunt u op de pagina zelf meekijken en meedenken, reageren en vragen stellen over Burgernet en de politiezaken.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.