Home / Hoenderloo / Zes zomeravonden braderie in Hoenderloo

Zes zomeravonden braderie in Hoenderloo

HOENDERLOO – Het dorp Hoenderloo telt zo’n 1500 inwoners. Vaste bewoners. In de vakantietijd gedurende de zomer groeit dat aantal uit tot een kleine 20.000. Allemaal toeristen die in de vele vakantieparken, campings en recreatiewoningen verblijven. Een enorm potentieel.

Geen wonder dus dat de zes zomerbraderieën die jaarlijks worden georganiseerd over belangstelling niet te klagen hebben. Op 13 juli wordt de eerste gehouden, van pakweg 17.00 tot 21.30 uur. De laatste vindt plaats op woensdag 17 augustus.

De braderieën in het dorp worden georganiseerd door de HZV, de Hoenderlose Zaken Vereniging HZV. Zij zorgen dat jaarlijks zo’n vijftig kramen en enkele kinderattracties worden opgesteld rond de muziektent. Het zogenaamde muziekbos is een prima, lommerrijke, locatie voor het gratis toegankelijke evenement. Naast het muziekbos, op het terrein van het Dorpshuus, wordt tijdens de braderieën ook een kleedjesmarkt voor de kinderen uit het dorp gehouden.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.