Home / Brummen / Geslaagd voetbalkamp

Geslaagd voetbalkamp

BRUMMEN – Het voetbalkamp van vv Oeken had dit seizoen het thema Olympische Oeken Spelen. Maar liefst 76 kinderen deden mee, ruim meer dan vorig jaar. Op vrijdagavond kwamen de kinderen uit de FK, F, E en D aan op sportpark de Overkant in Oeken. Nadat de ouders weg waren, werd er heerlijk gevoetbald, ’s avonds een film gekeken door de kleinsten en vertrok de oudste jeugd naar het dorp voor een GPS-tocht. Zaterdag na het ontbijt konden de kinderen in het dorp op zoek naar de diverse mooi uitgedoste vossen, ’s middags was er een leuk spellencircuit en na het zwemmen in Rhienderoord was het tijd voor de bonte K3-avond. Zondag werd het kamp afgesloten met een voetbaltoernooi, waarbij de ouders voor de finales werden uitgenodigd. Iedereen kan weer terugkijken op een geslaagd voetbalkamp.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.