Home / Angerlo / Kidskunst op nieuwe locatie in Angerlo

Kidskunst op nieuwe locatie in Angerlo

ANGERLO / DOESBURG – Kidskunst start in september met een nieuw programma op twee bijzondere locaties. In Angerlo krijgt Kidskunst een atelier in basisschool De Trompetter. In Doesburg is Kidskunst weer terug in De Schilderschool aan de Oranjesingel 16.

Op maandag is er op beide locaties een programma om 14.30 uur voor de middenbouw en om 15.45 uur voor de bovenbouw. Kinderen leren op een speelse manier tekenen en schilderen. Opgeven en meer informatie via www.kidskunst.info.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.