Home / Hall / De Graafschap komt donderdag naar Hall

De Graafschap komt donderdag naar Hall

HALL – Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, zal De Graafschap meerdere oefenwedstrijden spelen tegen een regio-elftal. Donderdag 14 juli om 19.00 uur wordt er in dat kader gespeeld op de accommodatie van S.H.E. aan de Dorpsstraat in Hall.

Deze vereniging heeft een speciale commissie, die tekent voor de organisatie. Niets wordt aan het toeval overgelaten om dit evenement in goede banen te leiden. Tientallen vrijwilligers zullen deze avond in touw zijn en ook de A- en B jeugd zal de handen uit de mouwen steken. Er wordt voor voldoende parkeergelegenheid gezorgd en er zal een horecatent geplaatst worden. Voor de spelers zal er na de wedstrijd een buffet klaar staan. Uit het feit dat De Graafschap steeds terugkomt naar Hall in de voorbereidingstijd, mag blijken dat S.H.E. haar zaakjes goed op orde heeft.

Trainers Roland Barink en Hanry Stoel hebben een elftal geselecteerd met spelers van verenigingen uit de regio. Het zijn Bart Scholten en Leon Brouwer van sc Klarenbeek, Jeroen Bosch, Rens Bekkers, Eyup Termelez en Jesper Holdijk van Eerbeekse Boys, Rick Verlaan, Niek van Asselt en Joey Wolsink van vv Dieren, Marcel Klomp, Kelvin Ruysch en Jeffrey Rutgers van Loenermark, Robin van Rheenen, Aiko Hooyman, Rico van Ginkel en Rob de Bie van sc Brummen en uit Hall Jobbe Boesveld en Marco Reusken van vv S.H.E. Het regio-elftal zal op 7 en 12 juli trainen, ook in Hall.
De entree voor volwassenen bedraagt € 5.-; kinderen tot 14 jaar betalen € 3,-.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.