Home / Rheden / OERRR Speuren naar Wild

OERRR Speuren naar Wild

RHEDEN – Kinderen van zeven tot elf jaar mogen maandagavond 18 en woensdagavond 20 juli met de boswachter mee naar de Veluwezoom op zoek naar wild. In het bos leven grote dieren, zoals een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos. De boswachter weet de beste plekjes om ze tegen te gaan en wie weet komen de kinderen deze avond één van deze dieren tegen. Er wordt ook gezocht naar diersporen, die sowieso te vinden zijn. De tocht duurt van 20.00 tot 22.00 uur en start bij het Bezoekerscentrum in Rheden. De kosten voor deelname bedragen 5 euro voor leden en leden van OERRR en 8 euro voor niet-leden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.