Home / Dieren / Afscheid van Juf Marjan

Afscheid van Juf Marjan

DIEREN – Na 41 jaar gaat juf Marjan Molenberg-Wensink, leerkracht van De Boomgaard Noord-Oost, met pensioen. In al die jaren heeft juf Marjan heel wat kinderen les mogen geven in de groepen 3 tot en met zeven. De laatste jaren heeft Marjan gewerkt met de kleuters. “Elke leeftijdsgroep heeft z’n charmes”, zegt juf Marjan. “Van het contact met de kinderen kon ik elke dag genieten!” In de laatste week wordt er met de hele school op feestelijke wijze afscheid genomen van juf Marjan. En als de zomervakantie begint, doet zij de schooldeuren voorgoed achter zicht dicht en begint er een nieuwe fase in haar leven.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.