Home / Beekbergen / Volleybal verbroedert

Volleybal verbroedert

BEEKBERGEN – Natuurlijk werd er fanatiek gestreden om elk punt. En natuurlijk was het team Schaffelaarweg 1 dolblij met de uiteindelijke eindzege. Toch draaide het ook bij deze 41ste editie van Stratenvolleybal in Beekbergen weer om de gezelligheid.

Sport verbroedert. Het is een bekend adagio en feitelijk zelfs de grondslag achter de Olympische Spelen, al draait het daar anno 2016 naast de sport vooral ook om geld, doping en politiek. Maar van die bijzaken hebben ze in Beekbergen geen last; daar draait het nog allemaal om de verbroedering, de gezelligheid, onderlinge contacten en gezonden sportieve na-ijver. Een week lang werd op verschillende velden in poules voor jeugd en volwassenen gespeeld. Een ingewikkeld speelschema én de nodig improvisatie vanwege hoosbuien, leverde uiteindelijk de partijen op waar het op zaterdag tijdens de finaledag om draaide. De grote finale (foto) ging uiteindelijk tussen Keizersmantel 2 en de ploeg Schaffelaarweg 1. Laatstgenoemde trokken in twee sets aan het langste eind. De strijd om de derde plek werd een prooi voor de Oosterhuizensebrug, die Het Oude Veen versloegen. Maar feitelijk waren alle deelnemers, jong en oud, de winnaars, want het was weer een geweldige sportweek in Beekbergen. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.